Relaxfauteuil Novie medium elektrisch verstelbaar

Artikel nr.: 10446944

€ 929,00

Gratis interieuradvies?

Nanda helpt je graag

Kom naar Woongelofelijk Van Donzel laat je verrassen door interieurstylist Nanda.

Maak een afspraak

Productomschrijving
Relaxfauteuil Novie in grijs-bruin microlederRugleuning en voetensteun elektrisch verstelbaarMet sta-op functieUitgevoerd in medium, voor als je gemiddeld bent van lengteTe belasten tot 120 kgRelaxfauteuil Novie is uitgevoerd in grijs-bruin microleder met zichtbare nerven. Microleder is een samengestelde bekleding met een stevige onderlaag van leer en een toplaag van microvezelstof. Dit geeft een mooie, wat stoere look, en voelt desondanks lekker zacht aan. Bovendien is microleder makkelijk in het onderhoud. Sierstiksels in de rugleuning zorgen samen met de rechte armleuningen voor een moderne belijning.Het zitcomfort van deze fauteuil is wat steviger te noemen, door het gebruik van HR-schuim op pocketvering. De rugleuning loopt wat rond, wat een heerlijk comfortabel gevoel geeft, en is tevens voorzien van HR-schuim. HR-schuim heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht. Hierdoor behoudt de rug langdurig zijn vorm en comfort. De vorm van de rug en zitting zorgen ervoor dat je comfortabele steun hebt aan zowel de achterkant als aan de zijkant.VerstelbaarheidDe rugleuning en voetensteun van relaxfauteuil Novie zijn elektrisch verstelbaar door middel van 1 elektro motor. Dit betekent dat de rugleuning en voetensteun tegelijk versteld worden. De sta-op functie ondersteunt je bij het opstaan uit de fauteuil. Je bedient de fauteuil met een afstandsbediening met snoer, deze bevindt zich aan de rechterzijde aan de buitenkant van de arm.Er kan ook gekozen worden voor een 2-motorige relaxfunctie, in dat geval kunnen de rugleuning en voetensteun apart versteld worden. En met een accu erbij, welke apart verkrijgbaar is, heb je zelfs geen last van hinderlijke snoeren in je woonkamer.Deze medium uitvoering is erg geschikt als je gemiddeld van lengte en postuur bent. Ben je juist wat groter of kleiner van lengte, dan is deze relaxfauteuil ook in large of small verkrijgbaar.Naast deze drie verschillende afmetingen, is relaxfauteuil Novie in de winkel geheel naar eigen wens samen te stellen. Voor de bekleding kun je kiezen uit veel stoffen uit het Profijt Meubel stoffenconcept, wat zeer uitgebreid en divers is. In de winkel hebben we van al deze stoffen stofstalen, zodat je je keuze weloverwogen kunt maken.OnderhoudsadviesVoor het onderhoud van deze fauteuil adviseren we de Textile & Leather protector. Dit beschermt tegen vlekken op basis van water, vet of olie. Na behandeling met de spray kunnen vloeistoffen met een goed absorberende tissue opgedept worden.

Vergelijkbare producten

Profijt Meubel Uden

Ontdek Profijt Meubel Uden met de laagste prijsgarantie, snelle levering en unieke zitgarantie. In onze showroom vind je een ruime collectie, van banken en fauteuils tot kasten en eettafels.

Kom voor deskundig advies en inspiratie naar Profijt Meubel Uden. Gevestigd op de 1ste verdieping van Woongelofelijk Van Donzel.

 

Bezoek de winkel

Openingstijden

Maandag

13.00 - 17.30 uur

Dinsdag

10.00 - 17.30 uur

Woensdag

10.00 - 17.30 uur

Donderdag

10.00 - 17.30 uur

Vrijdag

10.00 - 21.00 uur

Zaterdag

10.00 - 17.00 uur

Zondag

11.00 - 17.00 uur

We zijn vandaag open tot 17.30

Onze merken

De mooiste woonmerken. Van design tot landelijk en voor iedere portemonnee. Dát is Woongelofelijk Van Donzel.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})